KBSS toernooi

Op zaterdag 21 mei heeft Alkmaar Beach beachvolleybal toernooien voor de leeftijden 6-11 jaar gepland. Deze leeftijd categorie speelt volgens KBSS, Kadijk Beach Start Systeem

KBSS is geïnitieerd door Debora Kadijk, zevenvoudig Nederlands kampioen, en deelnemer aan de Olympische Spelen in 1996 en 2000. Debora Kadijk is één van de pioniers van het Nederlands top beachvolleybal. Met al haar ervaring en kennis als speelster, coach en trainster zocht ze naar mogelijkheden om jonge kinderen zonder volleybalervaring eenvoudig te laten starten met beachvolleybal. Dit heeft geresulteerd in het Kadijk Beachvolleybal Start Systeem, kortweg KBSS. KBSS is trainingsmethode en spelvorm ineen.

Vorm met een vriendje of vriendinnetje een beachvolleybal team en oefen tijdens de trainingen samen zodat je op 21 mei en 2 juli klaar voor de strijd bent!

 Meer info volgt via deze website en onze Facebook pagina

Junior Beach Circuit 

Junior Beach Circuit Ben jij tussen de 11 en 19 jaar en vind je beachvolleyballen super leuk? Doe dan mee met het Junior Beachcircuit. Door het hele land worden gezellig toernooien georganiseerd op het strand of bij een beachvolleybal accommodatie. De toernooien vinden in de maanden mei tot en met augustus plaats. Kijk op de website (http://www.volleybal.nl/artikelen/junior-beach-circuit ) en Facebook (https://www.facebook.com/juniorbeachcircuit ) voor meer informatie en toernooidata.  

Alkmaar Beach zal dit seizoen ook zelf een toernooi organiseren.